duminică, 3 august 2008

Thanks a lot, honey!


Where do I find the words to say?
How do I teach him?
What do we play?

Nu-mi mai caut cuvinte.. vroiam sa-ti zic decat:"Thanks a lot, honey!!!"
Sunt 24 de ore deja.. ai vazut? ai vazut? 24 de ore de cand mi-am readus acasa iubirea, cu simple cicatrice ca de varsat pe obraji.. M-am pastrat desi ceilalti continuau sa faca tot felul de "ipoteze" asupra starilor noastre sufletesti, interpretandu-le cum interpreteaza savantii microbii la microscop, resemnata sa suport compatimirea din privirile lor ca pe niste rame care urca tarandu-se umed pe mine. Dar ei nu stiau saracii, ca mi-e bine.. ca nu-mi pare rau de nimic si ca simt cum de data asta incertitudinea e departe.. a plecat, e dusa.
Niciodata nu te voi trada de tot; desi te-am tradat si te voi trada la fiecare pas.. Mi-am adus aminte ca atunci cand te-am urat, nu te-am putut uita. Te-am refuzat ca sa te schimbi, te-am chemat si n-ai venit..am urlat si nu mi-ai zambit, am fost trista si nu m-ai mangaiat, am plans si nu mi-ai indulcit lacrimile. ai fost tacere chinurilor si pustiu singuratatilor mele. Dar recunoscator iti este sufletul meu pentru zambetul ce l-a vazut doar el si nimeni altul.recunoscator pentru acea intalnire de nimeni aflata..acea intalnire nu se uita, ci cu credinta ascunsa in tine rasuna tacere, inverzeste pustiuri, indulceste lacrimi si insenineaza singuratati. Iti jur ca niciodata nu vei cunoaste marea mea tradare. Dar lasa acum, nu ma mangaia cand sunt slaba, obosita si trista. Acum te vreau sever, rau si necrutator. Arde-mi talpile cand vreau sa-mi ingrop sufletul si strapunge-mi inima cand e dulcega. Sfasie-mi carnea cand ea se leagana in uitari si fa lacrimile arzatoare ca otrava. Tie-ti incredintez sufletul meu, si-n tariile tale as vrea sa-l ingrop..
Acum stai fara grija, nu se repeta istoria noastra amara..Acum e altfel pentru ca si eu sunt altfel si tu esti altfel.. Suntem NOI ALTFEL. si e mai bine ca niciodata.. ai incredere in "gagica cu buze moi si miros de vanilie"..doar stii ca ea nu minte!
Atat vroiam sa-ti zic.. si ca tot ce-a fost pana acum, am dat uitarii.. am aruncat in multe parti ce-aveam.. Ca sa vin curata spre tine, sa ma iei in brate si sa-mi zici ce dor ti-a fost de mirosul asta de vanilie..

Thanks a lot, honey!

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Inspirata din Lorelai de Ionel Teodoreanu :)

Anonymous spunea...

Inspiratie din Lorelai de Ionel Teodoreanu