miercuri, 20 august 2008

Mehdi, my friend!



Se poate sa nu fie unul dintre cei mai atragatori tunisieni dar tin la el atat de mult.. Mi-a slefuit franceza, se descurca binisor si cu engleza, imi povesteste despre traditiile lor, se intereseaza de mine la tot pasul, ma suna, imi trimite mesaje, vrea sa viziteze Romania curand..
De obicei nu iau in seama strainii ce ma acosteaza pe diferite site-uri. Dar cu el a fost altceva..indrazneala cu care mi s-a adresat pe last.fm m-a uimit si-am zis ca nu strica sa-mi exersez putin franceza, respectiv engleza.. Si usor, usor l-am descoperit si mi-a intrat la inima. Nuuu, nu e dragoste din aia virtuala.Nici gand.. E doar o stransa relatie de prietenie dezinteresata si sincera. Ce-i drept, n-am intalnit un tip mai ciudat ca el in toata viata mea. Are niste conceptii uneori de-ti sta mintea in loc..dar il iert si incerc sa-l mai aduc din cand in cand pe drumul cel bun. Mi-am dat eu seama ca mai bine ii povestesc lui lucruri interzise decat sa discut cu persoane pe care le stiu de-o viata.El se minuneaza, imi reproseaza intruna ca "here it's not like that. I can't believe it!!!" si apoi ma indruma.. mai spre bine, mai spre rau. dar macar isi da silinta sa inteleaga si sa ajute.Multumeeesc!

and here is my message for you: Thank you for not being mad anymore!Thank you for all the times you helped me! Thank you for being YOU! Thank you for being ME sometimes!
I love you and I can't imagine my days without you..

Tu m'as manque!!!
BISOUX

4 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

Frumos;;)

Ai grija daca te hotarasti sa te duci si tu acolo, un amic dupa a doua vizita in Tunisia s-a intors insurat:D

vyanna spunea...

aoleu! :D
am grija, am grija..

Anonymous spunea...

Ba mie imi pare atragator :)

vyanna spunea...

se poate.. :) e al MEU!