marți, 19 august 2008

As vrea sa fiu amicul tau.


E un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti..sau .. Te vreau pentru ca ma vrei.. sau te vreau doar pentru ca sunt egoist si vreau toate femeile din lume. Dar cu tine vreau cat mai multe bisuri. Ti-am mai zis ca toate femeile viseaza la mine datorita caracterului meu infect. Si stii prea bine ca nu vreau sa fiu asa..eu vreau sa fiu bun si mieros cu voi dar parca nu-mi iese. Nu-i asa ca-ti place sa-ti vorbesc murdar? Eu te vad zilnic cand te uiti lung dupa mine si treci din ce in ce mai des pe strada mea. Si simt cum ai vrea sa ne jucam mult timp unul cu altul..sticla de vodca sa fie la jumatate iar noaptea in toi.. Sa fumezi intruna, sa ma zgarii cu unghiile pe spate, sa-mi musti urechea stanga si sa patrund in tine ca marea-n nisip.
Stii frumoaso, ce dor mi-a fost de tine.Nu te-am mai sunat ca, nah! am avut atatea pe cap dar lasa, tine-ti cuvintele deoparte.Te vad cum tremuri si simt ca si eu ti-am lipsit..M-ai vazut si cu blonda? Si cu bruneta? Si cu roscata? dar ce ochi buni ai.. n-as fi crezut. Degeaba iubito, degeaba! Fac ce fac si tot la tine ma intorc, la fundul asta, uite cum crapa pe el pantalonii din catifea..Doamne, ce fund ai!Si cine, ah cine da mereu, orice-as face, ochii cu mine, numai sani, numai bluze, numai jeansi, numai candoare, numai ranjet, numai timiditate, doar viciu? Esti tu si fundul asta al tau..
Nu spune prostii!nu te sun doar cand am nevoie.. vai, domnisoara nu te folosesc! Acum te-am sunat ca mi-era dor de tine, iti jur! si rochia asta scurta chiar nu are nicio legatura cu intalnirea noastra..Acestea fiind spuse lasa-ma sa-ti ating un san si mai departe stii scenariul..Ca doar eu l-am scris de la a doua intalnire. Ma multumesti pe de-a intregul, te multumesc pe de-a intregul, privim stelele, mai discutam sub cerul liber, fugim cu caii astia putere pana ti se incurca parul si salut, salut mai pastram legatura.. Cel mai mult ma deranjeaza la tine ca iei totul prea personal. Doar ma stii, cu femeile sunt crud si pervers. Pasiunea mea zdrobitoare sunteti voi.. TOATE! Nu pot sa te mint, nici n-as putea cand iti vad ochii astia de copil rau.. Mi-a fost dor de tine, sexual vorbind..ma fascinezi, gagico. Cu clasa ta de femeie impunatoare. Nici nu stii cat ma excita asta.. Pentru mine esti un nimic? N-am spus asta..ce fiara esti! Ai buze frumoase, rujate haios si ochi destepti sau ochi imbecili.ce conteaza? Tu iti traiesti viata ta sprayata, samponata, imbracata.Eu ma cred in continuare un gangster cu femei multe la picioarele mele si acum hai, stinge lumina si priveste la stele.Atinge-ma usor dar salbatic, da ochii peste cap si spune-mi ce-ti place tie cel mai mult.
Si orele astea vor trece greu pentru tine si vor vrea singure sa se naruie caci te voi face sa suferi de placere.. Nu m-am saturat de amoruri cu pandalii.Am mai avut noi experiente din astea:muscatul pernei si lacrimi seci..
Nu, nu te mai uit.Doar ti-am zis frumoaso, vreau sa fiu amicul tau.. Acum misca-te si nu ma face sa-mi pierd rabdarea. Aproape ca nu pot rezista cand te vad asa goala si neincrezatoare..

4 comentarii:

Anonymous spunea...

pentru cunosktori...............

vyanna spunea...

si tu esti unul dintre ei? hahahah

Anonymous spunea...

sau poate dintre ele.....

vyanna spunea...

da, acum da.. Iti dau dreptate! Pentru cunoscatori!
Si pentru tine, bouleeeee!!!