vineri, 3 octombrie 2008

Ajuta-ma, te rog..



Sofia & Gabi Pecheanu - Vei Ramane In Gandul Meu [www.ten28.com]
Asculta mai multe audio Diverse »


Stiu ca ma auzi...
Este poate ultima oara cand te privesc in ochi
Ultima oara cand iti vad chipul
Ultima oara cand iti vorbesc
Lacrimile nu-ti pot sterge amintirea
Ai ales un drum pe care nu exista suferinta
Nici durere...
Mi-e greu sa accept, insa...
Independent de noi :
Viata merge inainte!

Acum da-mi un semn, unul oarecare. Arunca o stea de pe cer, porneste o furtuna, trimite o adiere de vant, apari in visele mele.. Am nevoie de tine.. Sa stiu ca ma auzi si ca simti ca nu-mi pot lua gandul de la tine. Ca vezi cum fiecare loc imi aminteste de tine. Ca esti peste tot.. Dane, eu nu mai pot. Nu mai pot sa vin acasa si sa nu te gasesc. Sa ne strangem cu totii cum o faceam seara de seara si sa nu mai aud "Chioru unde e ma?".. sa nu mai radem.. chiar! mai stii cum radeam? ce rautaciosi eram.. Mi-au povestit baietii ca dupa ce te-am petrecut cu totii pe ultimul tau drum s-au adunat sa bea pentru tine. Cica a ramas un pahar in plus dupa ce le-au impartit.. Vroiai sa bei si tu cu ei, asa-i? Iti pare rau ca ai plecat? Noi avem inca sufletele la terapie intensiva. Nimic nu mai e la fel fara tine.. Plange tot in jurul nostru. Mai ales cand povestim si ne dam seama ca tu nu lipsesti de nicaieri.. Tot ce tine de noi, tine si de tine. Baietii se dau puternici, sa stii. Au puterea sa faca glume in continuare dar nimeni nu mai rade ca inainte si parca nu mai e hazul de alta data.
Ma gandeam sa vin pana la tine maine. Ma primesti? O sa-mi caut puteri in noaptea asta si sa trag o fuga sa-ti mai povestesc cate ceva. Mi-e asa greu cand stiu ca te-ai mutat acolo. Nu-mi place casa ta deloc.. Nu stiu cum o sa dau ochii cu ai tai. Nu suport sa vad in ochii lor sfasietoarea durere.. Nu suport realitatea!
Ma gandesc in fel si chip cum sa te aduc inapoi. Dar nu-mi vine nimic in minte.. Oare chiar s-a sfarsit? Pentru mine nu.. N-am puterea sa-ti sterg numarul de telefon..Inca speri sa suni.. SUNA-MA!!!
Cum zicea cineva.. Lasa Cristina, viata merge inainte! Dane, de o saptamana viata mea si-a amputat picioarele..nu mai merge! Ajuta-ma cumva sa-mi regasesc linistea, sa nu mai am sufletul atat de intors pe dos..
Ajuta-ma, te rog frumos..



Astazi cerul parca e innorat
Totu’-n jurul meu imi pare schimbat
Uneori viata e de neinteles
Ea nu iarta iar tu nu ai de ales
Este ultimul tau drum, te-am pierdut
Amintirea se asterne-n trecut
Ieri erai un suflet nevinovat
Astazi ingerii din cer mi te-au luat

Parca ieri traiam sperante si vise
Parca ieri aveam tot ce ne-am dorit
Tu spuneai ca viata merge-nainte
Ma intreb oare chiar s-a sfarsit?

Vei ramane-n gandul meu
La bine si la greu
Iar tot ceea ce-am facut impreuna
Ne va lega mereu...

5 comentarii:

Razjudec spunea...

heiii..unde ai disparut?!?!

Ambasadoarea spunea...

Vyanna, din experienta iti spun ca nimeni si nimic, in fara de trecerea timpului, nu te vor ajuta. Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, dar trebuie sa stii ca "oamenii nu mor, ei doar se muta".

Te pup;;)

justl spunea...

Pacat ca nu poti sa faci nimic :(

alexutza spunea...

nimeni nu pleaca de langa noi,ei ne vegheaza.este rau atunci cand cineva ne paraseste si nu-i mai putem spune ceea ce simtim dar trebuie sa ne gandim k ne aud oriunde ar fi....

vyanna spunea...

ba a plecat!si spun asta pentru ca ii simt lipsa, mi-e dor de el si ma doare.. faptul ca ma vecgheaza si mai apare din cand in cand in visele mele nu ma ajuta cu nimic.. vreau sa fie ca inainte.. sa fie el.. sa fim noi.. cu totii.. sa facem numa' tampenii.. sa ne iubim in felul nostru.. :(..
ahhh.. iar m-am rascolit, Doamne!