joi, 5 februarie 2009

te-astept acasa, printule!


Nu-mi vine sa cred ca au trecut abia 15 ore de cand ne-am luat ramas bun..De cand tu mi-ai zis "te iubesc, scumpa mea.. 10 zile trec imediat".
Asta s-o crezi tu! 10 zile imi par de-acum, 10 ani, 10 vieti.. Nu pot si nu vreau sa stau departe de tine atat de mult. Pentru ca nici nu mai stiu cum e sa nu fii langa mine. Am uitat complet de zilele in care ma multumeam sa ma trezesc dimineata si sa-mi zic:"o noua zi.. o noua singuratate". Acum e atfel, stii.. Ma trezesc dimineata zambind si cu o pofta nebuna de viata.Am in sfarsit curaj sa ma vad langa tine multi ani de acum inainte. Am curaj sa te privesc si sa nu ma mai tem. Am curaj tot curajul din lume cand spun:"da, EL e! si e al meu.."
Acum imi dau seama de ce mi-e frica cu adevarat.Ca va veni poate o zi cand tu sau eu vom spune "adio". Atunci va fi sigur cea mai amara zi din viata mea. Mai amara ca atunci cand te-ai ratacit pe carari intortocheate si nu stiai incotro sa apuci.Pentru ca acum e altfel, printule. Acum toate lucrurile au capatat culoare si forma, acum tot are sens si viata.
Mi-am amintit azi cum te-ai rusinat cand ti-am zis ca esti barbatul vietii mele. Sa stii ca n-am glumit.. chiar deloc.. se poate sa par nebuna sau sarita! Spune-mi cum vrei.. si voi la fel.. sunt dispusa sa suport orice. Stiu ca poate destinul imi va scoate in cale si alti masculi care ma vor impresiona peste masura. N-am de unde sti.. N-am gasit inca cartea unde pot citi ce mi-a fost scris pentru restul zilelor ce mi-au ramas. Dar stiu sigur, sigur ca nu te pot uita pe tine vreodata.. n-am cum.. Stiu sigur ca acum esti tot ce-am visat si sunt fericita.. mai fericita ca niciodata. Chiar daca ma supar si urlu.. chiar daca iti arunc cuvinte grele si sunt intr-o permanenta nemultumire, sa stii tu printule draga ca te iubesc. Te iubesc acum si mereu! Nu te-am vazut de 15 ore si ma uit intruna la ceas doar, doar ar trece mai repede.

Te-astept acasa, printule!

14 comentarii:

Kali spunea...

va trece cam greu timpul,dar va fi frumos pentru tine,cand el va veni acasa!

vyanna spunea...

numar secundele, crede-ma! :)

Kali spunea...

incearca sa gasesti ceva de facut?care sa te distraga?macar cateva ore daca numeri secundele?;))

vyanna spunea...

imi dau silinta.. :)

Marius spunea...

cat de frumos e atunci cand iubesti... :) ....

vyanna spunea...

habar nu ai tu.. :)

Kali spunea...

cum a trecut prima noapte?;;)

vyanna spunea...

uf.. n-ai vrea sa stii.. :)

Anonymous spunea...

Mi-e dor de printesa care mi-a purtat straiele in ultimele seri alaturi de mine ... !

josephine spunea...

nu te mai uita la ceas! cand numeri secundele si monitorizezi fiecare clipa, timpul parca sta in loc. cand vreau sa mi se para ca fac un lucru de o vesnicie, ma uit la ceas in continuu. imi lasa impresia ca timpul trece mai greu si ma bucur mai mult de el.

nu te mai uita la ceas... nu te mai uita in calendar...

saptamana trecuta doar ce-am trecut prin asta.. si a trecut repede!

vyanna spunea...

am inteles, sa traiti!

Anonymous spunea...

da...cred ca iti este foarte dor de el...grea asteptarea...aceeasi chestie o simteam si eu ...cand iubitul meu, viata mea,,,era plecat de langa mine cateva zile...ma topeam de dorul lui..te inteleg...suflet drag si bland

vyanna spunea...

Nu sunt singura nebuna care iubeste peste masura! ceeee ma bucur.. :)

justl spunea...

Hai ca au trecut 4 zile deja, acum cand citesc eu, twin-o.
In rest, am simtit si eu asta de cateva ori bune, dar acum...am uitat :)