sâmbătă, 3 ianuarie 2009

nu te astept..


Mi-am promis ca nu o sa mai existe niciun alt post despre tine. Ca s-o fi saturat dracu lumea de mine si de tine, de acest NOI ce continue sa existe si sa nu, de atata timp.
Dar spune-mi tu cum sa nu scriu cand ma trezesc in miez de noapte transpirata si plangand, cand ma ridic din pat fara sa stiu unde ma duc, cand deschid calculatorul si-mi verific mailul fara ca eu sa astept ceva anume.
Si deschid inbox-ul si te gasesc pe tine.. ce-mi scrii in graba cuvinte disperate. Putine dar profunde. Tarzii si al dracu de dureroase.
Imi spui ca ma imbratisezi de-acolo de departe de unde-ai plecat cu ea. Ca ma saruti si ma rogi sa te-astept. Ca nu ma poti contacta(normal, ea e cu tine). Si la sfarsit imi spui... ceva pentru care acum 1 luna as fi facut orice. Pentru care mi-as fi dat si sufletul si poate chiar viata.. da tampitule, da..sa-mi spui ca ma iubesti!
Poate ar fi trebuit sa fiu fericita.Poate alfel ar fi trebuit sa ma simt.De fapt cred ca sunt fericita dar foarte putin. Pentru ca ma macina o durere sfasietoare si se amesteca una cu cealalta si nu iese niciun drac. ca iar ma incolacesc de durere doar la gandul ca vorbele tale au venit atat de tarziu... Am ingenuncheat definitiv.Nu mai am putere sa ma ridic si sa continui.Nu mai cred in tine, chiar n-am cum.
Mi-a spus cineva ca putere gasesti usor.Trebuie doar sa te gandesti daca lucrul pentru care trebuie sa te ridici merita cu adevarat.Cred ca de aici porneste tot declinul.Ca sunt constienta ca nimic din ce duce spre tine nu mai merita osteneala.
Imi doresc din tot sufletul sa nu ma mai urmareasca tot ce ma urmareste acum. Sa am puterea sa te iert si sa cred in tine. Dar nu pot, nu mai pot.
Si nu-mi mai urla in timpane ca doar in bratele tale sunt fericita si doar pe tine te iubesc si nimeni in afara de tine nu mai are voie sa-mi atinga pielea si inima. Pentru ca stiu. Stiu toate astea si ma cuprinde o furie nebuneasca.
Nu te astept, sa stii. Chiar daca vreau ca maine sa fie miercuri, sa ma suni si sa nu-ti rezist. Afla ca nu te astept. Chiar daca imi voi trage ca disperata 3 toale pe mine si voi alerga cu lacrimi in coltul ochilor sa-ti sarut pielea si mainile, tot nu te astept. Chiar daca te iubesc mai mult decat orice pe lume, nu te astept. Chiar daca am un nod in gat si lacrimile imi curg fara sa vreau si-mi vine sa ma incolacesc de durere, nu te astept. Chiar daca aveam nevoie de mail-ul asta ca de aer si m-a distrus ca l-am citit, nu te astept.
Ti-as trimite acum un porumbel voiajor pana la mama dracu, la piramidele si faraonii tai sa-ti spuna el ca eu chiar NU TE ASTEPT.
Ca orice ai face si ai spune, a cazut cortina si spectatorii s-au dus la casele lor, multumiti de spectacol si amuzati de prostia actritei principale. Saraca.. ti-ar mai fi dat o sansa! Are o tolba plina cu sanse pe care le arunca necontenit asupra ta.Dar gata.. nu mai are.. e tolba goala. Adio fericire, adio vise, adio pasiune.. Duca-se..
Si sa-ti mai spun un secret.. Ador sa stau goala in fata oglinzii si sa-mi pipai pielea cu degetele de la mana dreapta. Imi fac inventarul, stii.. Aici m-ai sarutat in noaptea cand.. si aici ma atingeai cand.. ce mult mi-a placut cand iti plimbam barba pe soldurile mele.. a, si aici erau mangaierile alea salbatice si pasionale care dadeau seara si piperul noptii.
Stiu ca mi-ai trimis cuvinte disperate si poate chiar sincere. Stiu ca simti cum ma pierzi. Stiu ca innebunesti cand te gandesti ca maine, sau poimaine sau oricand ma pot arunca in bratele unui alt EL. Stiu ca poate acum mai mult ca niciodata ai vrea sa ma vezi si sa incerci sa mai salvezi ceva... dar iata dragule, cum destinul este din nou de partea mea.
N-ai avut timp sa lupti desi ti-ai fi dorit. Cred ca asta e pedeapsa ta pentru toate cate mi-ai facut.

La gandul ca tu esti ultimul care m-a gustat, am curajul sa-mi mangai umerii si sa simt cum ma tii in brate, am curajul sa te miros desi nu esti aici(ce, crezi ca ti-am uitat mirosul? uneori nici nu mai stiam daca ti-ai dat cu parfum sau de fapt asa mirosi tu)am curajul sa cred ca esti al meu acum, cu inima si trupul.
Dar toate astea sunt in zadar pentru ca...


Nu te astept, iubitule!

23 de comentarii:

josephine spunea...

ce bine!

Anca spunea...

Mai ...imi vine sa-ti las o plaja intreaga de nisip...pe care sa alergi libera in toata splendoarea celor 18 ani...cautand valul ce merita sa-ti ude pasii:)

vyanna spunea...

@ Josephine.. nu e bine deloc..

@ Anca.. pai da.. ca si eu as vrea

josephine spunea...

e bine daca nu mai astepti... pentru ca lucrurile bune, se intampla atunci cand nu te astepti!



cum spuneam.... ce bine!

vyanna spunea...

da, m-ai inchis! :)

justl spunea...

Lucrurile minunate si harazite sa fie asa, se intampla de la sine sweetie!
Desi te-as bate pentru cele pe care tocmai le-am citit, te inteleg si iti mai acord o sansa.
Ti-am spus si ma repet. NU merita atata osteneala, nu merita sa stie toata lumea suferinta care te leaga de el.
Intelege asta si sa nu mai citesc nimic de acest EL, da? *big hug*

Anonymous spunea...

Piticule,pana la urma merita tipul asta atata atentie?
Nu ca m-as fi saturat eu sa citesc despre el, ca intr-un fel imi place cum iti pui tu sufletul pe tava in fata lui si a noastra dar pana la urma nu crezi ca ii alimentezi aiurea mandria lui de barbat dorit de o fata ca tine?
Nu merita ma,EL nu merita...
Impaca-te cu gandul ca de fapt nu exista un EL(poate doar in sens biblic),exista mai multi ei si urmatorul isi asteapta randul...lasa-l sa intre copile:)

justl spunea...

Ia uite un anonim care gandeste bine

agarttha spunea...

Vyanna... ai timp sa nu-l mai astepti, gandeste-te la asta. Zambeste-ti cand te uiti in oglinda aia, nu mai face inventarul.
Spune-ti ca-l vei primi, daca va veni, insa sansele da-ti-le tie, nu lui. Devino tu cel mai important om din viata ta si asteapta-te la lucruri bune. Asa le vei atrage.

Cineva spunea...

fiecare litera din ce ai scris tradeaza durerea ta dupa plecarea lui ;)

Kali spunea...

citesc postare dupa postare..si nu ma pot opri:)..nu inteleg cum poate exista atata ura shi atata iubire in nijte cuvinte atat de simple,dar atat de speciale..atat de pline de sentimente.
nu te opri in scris.eu cred k asa te poti descarca..k asa poti incerca sa scapi de furie,de tot.
bravo pentru acest blog,shi..iarta-ma k nu pot exprima in cuvinte tot ce as vrea sa spun despre aceste postari.

Kali spunea...

shi..are dreptate"anonimul".
gandeste-te k nu poti suferi atat dupa o singura persoana..gandeste-te k poate el nu merita lacrimile tale,k nu merita aceste cuvinte:)

cumpariluzii spunea...

Ah ce frumoasa e viata ...asa simti ca traiesti....asa te descoperi...

Zambeste ....

DeModaVeche spunea...

Nu te supara... primesti si comentarii critice si rele?

vyanna spunea...

de la tine, nu..
de la oricine altcineva, da.. :))

DeModaVeche spunea...

Banuiam io...
Nu stii sa apreciezi o critica in scop constructiv :)

vyanna spunea...

ia zi domne atunci..

josephine spunea...

femeie .... abia astept sa gasesti o prospatura despre care sa scrii ;;) sa ne spui inceputuri, fluturi in stomac, emotii, asteptare, chin. vreau sa te vad indragostita la maxim! sa vad atunci ce iese din tine :))

si daca tot m-am gasit sa iti spun ce vreau, mai vreau sa nu iti mai pui sufletul pe tava... ca mereu se gaseste un prost cu furculita in mana sa il inhate ;)

vyanna spunea...

mmmm.. pai femeie cred ca am gait prospatura.. :))
dar nu ma trage inima inca sa scriu.. mai ateptam, bine?

Miky spunea...

Cunosc partea cu inventarul..si e aiurea..ca te rascoleste...si oglinda aia parca vezi un film..o reluare..nush..retrospectva timpului petrecut impreuna. Si mirosul...de parca ar mai conta ca e doar EL sau e parfum. Parca e chiar mai atragator cand e doar mirosul lui. Si e trist si dimineata cand te trezesti cu parfum de EL impregnat in pielea ta. :( ..postarile tale ma pun pe ganduri

josephine spunea...

aoleu femeie... abia astept!!!


ma simt singura acilea in fericirea mea :))

Lucylle spunea...

De la capricorn la capricorn... :D sunt sigură că nu e prima dată când spui "gata. S-a terminat. sau nu te aştept" pentru că şi eu le spun mereu. Ba scriu că sunt fericită cu fiecare sărutare, atingere etc pe care mi-o acordă, ba scriu că sunt tristă din cauza lui, nervoasă, furioasă. Oricât de mult am realiza adevărul şi sfaturile celorlaţi (bune com-urile lor) tot ce vrei tu vei face. Că aşa simţi. Că îţi place să îţi simţi sângele clocotind când te sărută pe gât sau când doar te atinge. Îţi place să crizezi când îl vezi cu "aia". Pentru că asta este flacăra iubiri. Şi până această flacără nu mistuie tot ce are ca bază de ardere nu poţi renunţa. "Nu încă... Mai există şanse" asta-i gândirea sau mă înşel?

septimia spunea...

am trecut si eu prin jegul asta!dar nu merita!ahtiati dupa afectiune, se sperie cand o gasesc.Cum sa spui ca ma vrei pe mine si tu esti cu ea in pat?!pana mea de oameni prosti!bv!nu te lasa!;)