luni, 5 ianuarie 2009

La o cafea cu EA...


Mi-as mai dori o intalnire cu tine..o a doua intalnire si ultima, desigur.
Sa ma astepti intr-o cafenea, inghetata de frig si cu inima cat un purice. Sa fii mica si neinsemnata, ghemuita pe-un scaun, la o masa rotunda.Sa te fi asezat la fereastra ca sa ma vezi venind, mandra si sigura pe mine.
Si eu chiar sa vin, sa iti zambesc si sa ma asez.Sa imi comand un esspreso lung si sa imi aprind o tigara. Sa nu zic nimic minute in sir si dupa ce sorb o prima gura de cafea, sa-ti spun bland:"Incepe tu.."
Si-atunci sa izbucnesti in plans, sa tii pumnii stransi pe masa de lemn si sa-mi arunci reprosuri. Ca ti-am furat bucata de fericire, ca am intrat in viata ta fortat si te-am distrus, ca nu-ti dau pace, ca nu m-am tinut de cuvant, ca simti cum ramai singura, ca sunt a dracu si n-am mila, ca nu e corect ce se intampla, ca... ca ma urasti.
Iar eu sa stau nemiscata si imuna, sa par neatinsa. Sa te las sa termini tot ce ai de zis, sa te lasi sa-ti versi amarul.
Si acum e randul meu..
E randul meu sa-ti spun ca eu de fapt nu te urasc. Ca imi esti chiar simpatica cu ochii astia plansi si disperati si sa te rog sa ma ierti ca te-am ranit. Sa ma ierti ca ti-am furat linistea si iubirea, sufletul si sensul vietii. Dar sa-ti mai zic si ca nu-mi pare rau ca de fapt o meritai cu varf si indesat pentru ca n-ai stiut sa-l tii langa tine.Sa-ti spun ce mult ma bucur sa te revad si sa-ti arat cum s-au inversat rolurile. Am fost mai talentata decat tine si de data asta, mi s-a dat mie rolul principal.
Tu sa ma rogi, sa ma implori a dispar si sa ti-l las.(fara ca tu sa tii ca de fapt el este cel care nu ma mai lasa). Eu sa tac si sa nu-ti mai detastainui nimic pentru ca data trecuta cand te-am zguduit zdravan si ti-am aratat adevarul nu m-ai ascultat si ti-ai lungit suferinta.
Apoi tu cu vocea stinsa si tremur in ochi sa ma intrebi:"Si-acum ce-o sa urmeze?" Eu sa ma ridic, sa-mi iau elegant haina si poseta, sa te bat pe umar si sa plec. Si in timp ce ma indrept spre iesire sa te aud urland:"Nu ti-l dau, ai inteles? niciodata nu o sa-l ai, nenorocita dracu.. niciodata, niciodata, niciodataaa" si sa te prabusesti, sa te sfaresti..Sa-mi vad de drum si sa ma intareasca mai mult uretele tale. Sa stiu ca si eu am urlat asa ca tine, si eu am zacut, ca si eu te-am urat.
Nici nu mai privesc inapoi.. Nu mai vreau!
Pe partea cealalta a strazii te vad pe tine ca-mi faci semne disperate.Veneai si tu la cafenea..


Dar de data asta te chemasem eu..

17 comentarii:

josephine spunea...

am fost eu o data la cafea cu EA. ai sa razi, dar a fost mult mai amuzant ;;)


stii doar: cateodata, trebuie sa fi suficient de desteapta incat sa stii sa faci pe proasta :)

vyanna spunea...

si la mine a fost amuzant dar asta dupa cateva zile.. :)

justl spunea...

Ei bine, da!
Josephine a zis o vorba maaaaare.
Trebuie sa fi suficient de destept sa faci pe prostul.
Bravo fata!
Cat despre ceea ce ai scris tu missy, frumos pus in fraza, da` mai da-i dracu`!

Kali spunea...

ai dreptate mai:) chiar trebuie sa fii destul de suficient sa o faci pe prostu:-?
cand ti-am lasat un comentariu,la inceput,banuiesc ca ai intrat pe blogul meu.ai vazut k am 15 ani..ce ai zis?mica..ce jtie ce vorbeste?:-j.desi sunt mica..shi da..recunosc asta..am invatat multe,si intr-un fel..te inteleg,shi cred k jtiu prin ce treci,desi bineinteles nu foarte bine.
fii tare:)!

Anonymous spunea...

Si daca ai renunta la sh si j ar fi perfect!
Si piticule...cum mai,adica faza a fost pe bune,chiar te-ai aruncat pe jos de fata cu toata lumea?Inca sper ca ai spus-o la modul figurat...
"Ce ai tu si nu am eu?" este cea mai proasta intrebare pe care poti sa i-o pui celui/celei care ti-a furat iubirea pentru ca raspunsul cade ca o ghilotina:"Il am pe EL/EA".
Eu nu am putut sa-l urasc pe EL ala al meu sau al EI,eram atat de fraier incat ma gandeam:"oh,daca EA L-a ales si e fericita cu EL,atunci totul este in regula nu?Ce conteaza ca sunt atat de trist,putin si mizer atata timp cat O vad zambind a implinire?Eu se pare ca nu am fost atat de bun..."
Pfff,nici acuma nu as putea sa Il urasc,am ajuns la varsta blazarii si a indiferentei,nu de alta.
Tu in schimb mai ai niste ani de trait genul asta de pasiuni mistuitoare si...proaste pana la urma,pentru ca daca stai sa te gandesti,tot ce inseamna sentimente tine de fapt de glande:)

vyanna spunea...

ete na.. cum sa ma tavalesc, ba?
si DAAA.. mai da-i dracu, twin..

josephine spunea...

tare faza cu sentimentele si glandele :)) nu m-am gandit la asta :))

anul trecut, intr-o mare suferinta am ajuns la concluzia care mi-a schimbat conceptia despre relatii si barbati :)) toti barbatii sunt porci, important e sa gasesti porcul care joaca teatru cel mai bine :)

mult succes in privinta asta! am un porc al meu, joaca teatru zici ca e Florin Piersic :)))

jellyfish spunea...

excelent postu'!!

aniika spunea...

am vb cu el....:))tre sa vb noi...knd ai u timp...adevaru e k e km nesimtit...:))...da hai treak d l mn...s sa te mai intrb ceva...azi e ziua lui pe bune,,....are l status ceva cu ...happy birthday to me...anyway...christina's memories:P

Ovidescu spunea...

Cand are sa-ti vina randul sa stai de cealalta parte a strazii, atunci sa te tii distractie! :))
Fiindca pana si-o banala moneda are doua fetze.
Copilareste, femeie, ai sa te trezesti si matura vreodata! Si atunci, sa dea dumnezeul tau sa-ti fie bine, desi ma cam indoiesc. ;)

justl spunea...

Eu atat vreau sa stiu.
Unde ai disparut?

josephine spunea...

aa... eu cred ca ai disparut cu o noua minune... iti cauti subiect nou de scris... femeie... unde esti?

Zurlia spunea...

buuuunnn....se pare k a mea surioara e pusa p shotii!!!!:))) stiam eu k asta mica si blonda e a dreaq rau...face ce face si tot ca ea iese...si plus d asta...nimeni nu o sa t calce,sis,in picioare...nici fete si nici baieti...
esti...asha...nujtu cum...speciala!!!
believe me!!!
luv u fraero!!!!:X:X:

aniika spunea...

domne...are s poze cu u k avatar...ce dulce:))..hai sa traiti fericiti:)

giuly spunea...

ahh...ce frumos ! ! !

Razjudec spunea...

imi cer scuze.
vreau sa citesti aici
http://razjudec.blogspot.com/2009/01/parerea-ta-conteaza.html
si sa iti dai cu parerea.
o seara buna

septimia spunea...

absolut toti sunt niste porci!'ce am eu si nu are ea"...asta da!fain textul!