sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Fericire injumatatita


E 4 jumate si nu dorm. Nu mi-e somn pentru ca ma gandesc la tine.. Si la ea si la mine si la noi si la voi si la tringhiul asta ce-a tot existat de la o vreme incoace. Mi-ai daruit cele mai urate despartiri din viata mea si cea mai frumoasa regasire. Ce sa arunc si ce sa pastrez nici acum nu pot sti cu adevarat.. Pentru ca sunt chinuita si fericita deopotriva, esti al meu si parca nu..
Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde. Te iubesc pur si simplu, fara complexitati sau mandrie. Te iubesc pentru ca nu stiu alta cale..
As fi vrut totusi sa am mai multa putere. Imi place sa cred despre mine ca sunt un om puternic si ambitios. Dar n-a fost asa.. poate ca asta ma doare cel mai tare. Ca eu nu pot si nu stiu sa rezist.
In toata povestea asta singura vinovata sunt eu si numai eu.Imi recunosc deschis greseala:aceea de a te iubi necontenit, de a te iubi sincer si dezinteresat.
Incep sa ma urasc pe mine, sa nu ma mai recunosc. Cica in viata nu ai voie sa repeti aceeasi greseala si eu simt ca o iau de la capat, incep sa-mi pierd iarasi mintile si sa nu stiu sa separ lucrurile intre ele.
Prietene, tu esti un monstru de care ma tem al dracu de tare. Mi-e frica sa-ti mai aud inima batand, sa-ti simt rasuflarea si buzele, sa-ti ating pielea, sa ma mai incolacesc in jurul tau. Mi-e frica de tot ce duce spre tine.Pentru ca mi-am dat seama ca eu in fata ta aproape ca nu mai exist. Ma declar nula.
Mi-ai zis candva ca intre noi sigur e ceva special. Da, se poate..Dar tu niciodata nu esti si nu vei fi in stare sa iti dai seama de ceea ce e inauntrul tau. Daca nici macar tu nu intelegi ce se petrece cu tine, cu noi, atunci spune-mi, spune-mi te rog ce sa mai cred eu?!
As fi ipocrita daca as spune ca nu ma simt catusi de putin implinita in momentul de fata. Dar parca ceva lipseste.. lipseste entuziasmul de alta data, lipseste pasiunea dintre noi, lipseste necunoscutul si dorinta de a descoperi cat mai mult, cat mai repede. S-au pierdut atatea printre secundele ce s-au scurs si probleme ce le-am intampinat incat o sa ne fie greu, tot mai greu sa ducem la bun sfarsit ceea ce am inceput si credeam ca va fi o bucata rupta din rai.
Am nevoie de tine acum si mereu.. sa-mi alungi indoielile si temerile ce ma bantuie intruna. Ai acum de dus o lupta crancena cu tine insuti si cu mine. Pentru toate cate am trait ne vom primi pedeapsa. Si daca ea va intarzia sa apara, inseamna ca Dumnezeu ne iubeste si din nou spun ca nimic nu este intamplator.
Cand te-am prins iarasi de mana m-am simtit ca acum 14 ani cand mi-am pierdut papusa timp de o saptamana. Era pe atunci lumina ochilor mei si simteam cum viata parca se termina la ea. Am gasit-o intr-un tarziu ascunsa intr-un colt al camerei, murdara, plansa si trista. M-am bucurat peste masura dar mi-am si simtit inima franta cand am vazut-o asa. Imi venea sa o parasesc deinitiv ca n-a avut gura sa ma strige si m-a lasat asa, atata timp. Drept sa-ti spun, nimic nu a mai fost ca inainte si desi am iubit-o enorm incetul cu incetul am abandonat-o. Daca stau sa ma gandesc bine cred ca as putea sa o recuperez si acum de prin podul bunicii dar la ce bun? N-am putut sa o iert pentru ce mi-a facut nici pana in ziua de azi..
Oare pe tine te voi putea ierta? Oare am puterea sa trec peste toate cele si sa-ti ascult chemarile si rugamintile? Oare tu meriti?


Poate timpul ma va vindeca, cum ai spus tu, si va avea grija de noi..

10 comentarii:

Anonymous spunea...

la triunghiul ce a existat din totdeauna vrei sa zici,pt k ai stiut mereu in ce te-ai bagat...dar te-ai lasat mintita de el,de vorbele lui...k si mine....si uite unde am ajuns...Iar faza cu "te iubesc" e prea munt spus,dupa doar 2 luni de la prima convorbire si dupa toate ce au fost....sentimentul asta se simte cel mai bine abia atunci cand pierzi presoana respectiva:|

Anonymous spunea...

iti doresc sa suferi cel putin cat a suferit cealalalta,sa nu te bucuri niciodata de el...si sa tzi se intample exact ce i s`a intamplat ei....sa fii tradata,mintita si umilita...sunteti 2 jigodii si tu si el ...va meritati unu pe celalalt...iti doresc tot raul din lume...

Anonymous spunea...

ah si am uitat cel mai importat ...pe cat de frumos scrii pe atat de ipocrita esti,la 18 ani ar trebui sa ai alte ocupatii ..nu sa furi barbatii altora..IPOCRITO

josephine spunea...

ce comentarii ciudate...
iubesc posturile tale... si asta m-a rascolit definitiv. nu va mai fi la fel...niciodata. te poti minti frumos, te poti alinta, te poti uita in oglinda si te vezi pe tine cu el... dar ... nu veti fi voi. sau ma rog...noi n-am fost. eu n-am uitat. n-am iertat. n-am putut.
poate ai mai mult noroc...
timpul, nu vindeca...timpul doar trece!

Anonymous spunea...

nu cred k esti ipocrita ci doar soarta a facut sa fie iar as pt u....te rog nu o lua de la kpat cu povestile de dragoas-te cu oameni indecisi si egoisti.nu te merita astfel de oamenii stii bn

Anonymous spunea...

Red:Am impresia ca anonimul de mai sus este a treia latura a triunghiului:D
Citez:"...dar te-ai lasat mintita de el,de vorbele lui...k si mine..."

just..me spunea...

sa vina OTV-ul! :))

Zurlia spunea...

scumpa fata...da.da.da...tu cea tradata si mintita....stai linistita ca o sa iti gasesti alesul..nu a fost sa fie si punct.nu mai arunca cu noroi in oameni care nu au nicio vina si care iubesc sincer si pur..toti suntem abandonati intr-un final...se pare ca acesta este finalul tau...nu merita sa o jignesti pe ea ...ce te face sa crezi ca ea scrie despre cine crezi tu...pacat ca nu o cunosti mai bine...

Anonymous spunea...

am trecut si eu prin asta, stiu ca e greu si mai stiu ca nimeni nu e vinovat si nu trebuie judecat. gandeste-te ca a fost o lectie data tie pentru a invata ceva in viata, o karma negativa de ars, conteaza sa intelegi in timp de ce a trebuit sa treci prin asta si sa poti merge mai departe pe calea iubii. ai grija de tine

vyanna spunea...

Mi-e greu sa va raspund tuturor.. mi-e greu sa-mi raspund si mie.. pentru ca multi intrati aici, cititi si trageti singuri concluziile.Apoi va grabiti sa jigniti fara sa stiti daca mie mi-a fost usor, daca mie imi este usor, dar pe mine nu ma doare, daca mie imi e bine.
Am invatat atat de multe din asta incat as putea sa ma consider cu 100 de ani mai batrana.
Am luat decizia de a continua pentru ca mi s-a parut ca fiind cel mai intelept lucru pentru moment. Merit si eu sa-mi fie bine, trebuie sa mai fiu si egoista si sa calc pe sufletul altora.
Dar.. poate ca nu va mai fi ca inainte, poate ca nu vom mai fi noi.. drept sa-ti spun deocamdata ma multumeste acest noi care tot exista de o saptamana incoace. un nou NOI.. care a inceput sa ma entuziasmeze grozav.. cat va mai rezista, voi mai avea timp sa mai adun cate ceva pentru cutia mea cu amintiri. apoi ce-o vrea Dumnezeu sa faca cu mine si cu noi..