sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Ana zice ca e Leapsa..

"Mi-au tresarit ieri urechile la niste jingle-uri de Craciun. Si mi-au adus aminte de un "fluture" de-al meu... Vreau sa stiu ce isi doreste fiecare sa primeasca de la Mos Craciun!"


De cativa ani incoace ma gandesc foarte rar la cadourile ce urmeaza sa le primesc si niciodata nu-mi fac in minte o lista.. De ce? Pentru ca sarbatorile mele nu sunt deloc deosebite.Si-au pierdut farmecul acum mult timp si le socotesc ca fiind "just another day" in care e mai multa agitatie, mai multa lume beata, indigestii, manele, Tociu si Palade si alte dracovenii pe care romanii le savureaza din plin in astfel de zile.
Ai mei profita de aceasta zi intr-un stil cel putin ciudat as putea spune.Mananca si dorm ca si cand ar fi intrat notpile in sac. E foarte multa liniste.. o liniste pe care eu nu o suport! Mama pregateste mancaruri pana la epuizare si poate e de inteles ca in ziua Sfanta sa vrea sa se odhneasca.Tata se infrupta lacom din ele si apoi pune geana pe geana.
Cadourile nu lipsesc niciodata dar nu sunt dintre cele mai exceptionale. Mai ales ca de cativa ani incoace se tot repeta si as putea ghici de pe 1 ianuarie ce urmeaza sa primesc Craciunul viitor.
Cand voi avea casa mea, barbatul meu si copii mei, am un vis! Sa organizez cele mai pline de fast sarbatori..sau nu! Nu e nevoie de bogatie si fast ca sa simti in suflet lumina Sfanta si iubirea. Poti avea o singura camera, un pumn de castane coapte si 2 lumanari.. Daca esti inconjurat de cei dragi si coplesit de iubire parca altfel te simti pe dinauntru.

Ana are curiozitatea asta.. Ce mi-as dori sa primesc de Craciun? Nimic material.. absolut nimic.
Nu-mi doresc ci VREAU ca de Craciun:sa pot sa fiu un om normal.Sa nu ma mai inchid atat de mult in mine, sa am puterea sa discut mai mult cu oamenii din jurul meu, sa nu ma mai simt singura, sa il am si atunci, sa ne fie bine, sa am puterea sa uit tot ce s-a intamplat, sa incep o viata noua..

Si pentru el vreau tot liniste.. si fericire.si sa poata sa ma iubeasca cel putin pe jumtate din cat o fac eu.

Si pentru ai mei vreau sanatate si griji cat mai putine, putere de munca si mai multa rabdare si intelegere.


Oare mosul va putea sa mi le aduca pe toate?

2 comentarii:

Anonymous spunea...

cand se va definii perfectiunea, normalitatea si vei realiza ca nu esti egala acelei definitzii, atunci itzi recomand sa-tzi pui aceste intrebari. Si in locul tau i'as cere mosului ce'i cer eu in fiecare an, sanatate si pe cineva aproape de sufletul meu, pe cineva care sa ma implineasca 100%. Totzi avem momente pe care le dorim sterse , dar nu trebuie sa uitam ca nu ele ne domina si nu ele ne definesc linia vietzii ci doar contureaza rolul greselii in viatza noastra. 5:27 si simt nevoie brusca sa inchei cu un sfat: crisuleeeee alcoolul rezolva multe :D :)). sper sa nu par vr'un fitzos pus pe agatzat ptr ca nu asta e scopul meu :)...cristian grupa 9 titulesc drept....nust cu bloguri chestii, eu si pc-ul...baba si tancul :D

Anonymous spunea...

yo cred k anul trecut ai avut un craciun deosebit nu uita faza cu :"esti penibil"................