luni, 2 iunie 2008

aruncand cu flacari.



ce liniste. ma incearca un sentiment delicat. ai fost aici? n-ai fost? ce mai conteaza? din auzite te-ai regasit cumva aici, la mine.. iar ea, ea sarmana, a imbracat taiorul de faianta al mortii.
aruncand cu foc
aruncand cu flacari
aruncand cu trotil
aruncand cu sclipiri
aruncand cu raze
aruncand cu vedenii si iluzii..
si ea tragea din tigara si ridica din spranceana.. si simteai ca o doare.

si-atunci te-ai simtit obligat sa dai socoteala pentru trecutul tau murdar, pentru prezentul tau fara materie si fara suflet. ce copil! nu te inteleg cu totul si cred ca nu te inteleg deloc. doar ca mi-e sila de scenariul asta.. tu esti acum o marioneta manuita de-un papusar iscusit..
si chestia aia ranjita si urata se joaca cu inima si mintea ta.. te-a patruns atat de adanc incat a ajuns in venele tale.. si circula prin tine de sus pana jos, de jos pana sus. ti-a spalat creierul si sufletul! are o telecomanda a ei cu care te conduce. si rade! sa stii ca e o glumeata..
astazi m-am bucurat pentru ca mi-am dat seama ca-s citita. si ma bucur ca scrierile mele provoaca reactii adverse.. as vrea sa stii ca nu esti tu privilegiatul cu tricou rosu si pantaloni inflorati.. si chiar de-ai fi, n-as recunoaste! dar macar te inteleg, macar inteleg frustrarea dumitale sau mai bine spus frustrarea donshoarei..
as vrea sa stii ca imi pare rau ca n-am fost ceva mai explicita in ceea ce priveste relatia noastra.. dar iti pot spune acum, cand stiu ca astepti cu sufletul la gura replica mea: ceea ce noi am trait a fost o bomboana invelita in ambalaj de staniol.. cu un gust suav, dar mereu fosnind inainte s-o desfaci.. nu-ti fa girji! nu-ti duc dorul, nu te vreau! tu te-ai deconectat de la viata mea acum mult timp, dar stiu sigur ca dupa o zi grea si apasatoare iti vine chef sa asculti viata mea. te asezi in fotoliu, apesi pe ON si ma arunci scanteietor ca diamantul in labirint. dar lasa, actorii din filmul meu si-au uitat replicile..
am zambit si am ramas, cred, minute bune cu zambetul asta dupa ce vocea ta intrerupta de latraturile alea mi-a reprosat tot felul de dracovenii.. te-ai cam pierdut in fata sobrietatii mele.. ce tare! nu poate dovedi nimic, bezmetica!


Si cel mai rau imi pare ca de-o viata te chinui sa existi!

13 comentarii:

cinevacareteciteste! spunea...

Imi placi

vyanna spunea...

ma bucura acest fapt! :)

Anonymous spunea...

foarte tare......k mare dreptate ai;)

Anonymous spunea...

si chestia aia ranjita si urata se joaca cu inima si mintea ta.. te-a patruns atat de adanc incat a ajuns in venele tale.. ( si asta right)

Anonymous spunea...

waaiii...cata dreptate ai!!....10 de la mine!

Anonymous spunea...

cat de frumos imbini cuvintele.nush de unde atata inspiratie in scrierile tale...speram ca nu te vei oprii aici si vei continua aceasta poveste...

Anonymous spunea...

inspiratia vine din realitate...si realitatea e dureroasa:(...cineva trebuia sa vorbeasca o data si-o data:) si ma bucur ca esti tu!nu ai nicio retinere!!!

vyanna spunea...

pentru mine o provocare naste o alta provocare.. aceste scrieri s-au nascut din provocarile domnisoarei in cauza.. intentia mea nu a fost aceea de a jigni! nicidecum.. am avut o atitudine pur obiectiva referitoare la viata cotidiana..(ma rog cu cateva picaturi de subiectivism)..
si am considerat de cuviinta sa-mi astern gandurile MELE,pe blogul MEU, pe proprietatea MEA la o adica..

Anonymous spunea...

moama....dar mai bloggerilor ce va place sa mai pupati in cur??? are dreptate???? si dak se inseala???? sau poate aveti bucurii la ea???? oricum...cred k dak s-ar face un top pt cele mai proaste bloguri....cred k asta e nici nu are loc acolo...e mult mai jos. Si stai linistita "vyana" sau cum te cheama pe tine...k acum nu comenteaza fata despre care vb....sau vrun prieten de-al ei....sunt un outsider...unu pe care il dezgusti la maxim....oricum...prea slab blogul...mai bine il inchizi....k poate se inchide singur de suparare. dak n-ai pistol...iti dau eu! pa...

Anonymous spunea...

bai retard, nu vezi ce spune fata? ca intentia ei nu a fost de a jigni? trebuie sa recunosti ca le-a zis bine! sincer iti spun: nu sunt un simpatizant al ei.. ba chiar am o oarecare urma de prietenie cu fata despre care se vb.. dar Vyanna le-a zis bine de tot! cu unele mici exagerari..

Anonymous spunea...

ranjetul ascunde deseori teama fata de realitate si arata superficialitatea.................

vyanna spunea...

se prea poate..
satisfactia e un alt ascunzis al ranjetului.. believe me!

Anonymous spunea...

este sooper tare .....bv bv bv