luni, 7 aprilie 2008

Mi-ajunge!

Mi-ajunge un zambet cald si-o bataie sensibila pe umar..
Mi-ajunge un cer senin si-o floare de magnolie..
Mi-ajunge acordul de chitara de pe piesa noastra.. da, aia pe care-o ascultai in nestire cu lacrimi in coltul ochilor..
Mi-ajunge sarea marii si nisipul dintre degete..
Mi-ajunge bluza ta cu care inca mai dorm pentru ca miroase a TINE..
Mi-ajunge pojghita din cana cu lapte si scrisoarea din cartea ta verde..
Mi-ajunge luna oglindindu-se in geamul meu..
Mi-ajunge dimineata cu mirosul ei greu..
Mi-ajunge frica zilei de maine..
Mi-ajunge mangaierea calda a acestor maini de strain..
Mi-ajunge sa dorm uneori si sa am satisfactia ca n-am visat nimic..
Mi-ajunge ce am si nu-mi doresc ce nu pot avea..


Ti-ajunge sa fugi ca o tarfa groasa si grabita ce a fost prinsa cu picioarele goale in gradina publica..

11 comentarii:

Anonymous spunea...

cum se impaca atata visare, romantism si poezie cu simpatia pentru una din cele mai jegoase echipe de fotbal din rromania, care impreuna cu cealalta echipa creata de petru groza au stricat tot ce a fost frumos in fotbal?

DeModaVeche spunea...

Se impaca.. pentru ca-i ajunge ura voastra, o soarbe tacticoasa si se amuza.
Si e Romania... cu "R"! Prostovane...

Anonymous spunea...

tigane, atata timp cat tu si neamurile tale conduceti tara asta, pentru mine e rromania.
ps
scuze, ca sa fiu corect nu trebuie sa e fac tigan. rromule

vyanna spunea...

hei, certaretilor! multumesc pentru vizita dar sa ne mutam caravana in alta parte, unde se discuta despre fotbal, bine?

ANONIM, visarea, romantismul si poezia se impaca de minune cu pasiunea pentru cea mai decenta echipa de fotbal din Romania.. si cand spun asa ma refer la Dinamo ca istorie.

FARA CATERINCA, interesant nickname ti-ai ales.. sa inteleg ca esti extrem de serios, revoltat as putea spune.. nu e cazul!

Va mai astept pe la mine!Am usa deschisa, data viitoare nu mai ciocaniti!

Anonymous spunea...

daca istoria dinamovista e decenta inseamna ca tara asta isi merita soarta. sau nu ai habar despre ce vorbesti sau ai un sistem de valori asemanator cu cel becalian

vyanna spunea...

ANONIM, matale, unde vrei sa ajungi? ca mi-e greu sa pricep..

Anonymous spunea...

nicaieri. spor la scris in continuare

vyanna spunea...

multumesc mult! te mai astept pe la mine..

Anonymous spunea...

60 de ani prea mult

Dinamo si Steaua s-au nascut pentru ca regimul comunist demola tot ce se construise in libertate.
Dinamo a aniversat 60 de ani. E o eroare istorica grava. Pe 14 mai, s-au împlinit 60 de ani de la desfiintarea cluburilor Unirea Tricolor si Ciocanul, nu jubileul lui Dinamo. Pe 14 mai 1948 a fost infiintat prin decret, nu prin initiativa personala sau populara, clubul Ministerului Afacerilor Interne. Militia si Securitatea nu mureau de dorul educatiei fizice si, de fapt, nimeni nu le-a interzis sa alerge pe camp sau sa se duca la strand. tara era a lor. De la un cap la altul. Nici de pugilat nu era lipsa in beciuri si temnite. A.S. Aiud şi Box Club Gherla ar fi reprezentat cu cinste Ministerul. Nu. Dinamo a fost infiintat asa cum au fost infiintate toate institutiile statului comunist: pentru a demola si inlocui tot ce construise Romania in libertate. Numele clubului traduce exact imprejurările fondatoare: un cuvint rusesc, o iscalitura agitprop. si Steaua, infiintata in iunie 1947, a iesit din acelasi atelier.

Fundamentalism? Nu. Am tinut cu Dinamo pe cind eram copil, adica apolitic. Am crescut. Detest doua cluburi napasta si nu cred ca trebuie sa ne omorim istoria a doua oara. Nici o diferentă intre nasterea dinamovista dintr-o fuziune care a îngropat cluburi vechi si faimoasele congrese de unificare prin care comunistii i-au ingropat pe social-democraţi. De altfel, Dinamo, Steaua şi Iliescu sunt cele mai vechi fraude in vigoare ale vietii publice romaneşti. In 1990, Dinamo s-a repezit sa-si schimbe numele. Voia sa devină Unirea Tricolor. Oare de ce? Se simţea marele club în culpă? Şi care era culpa? Însă frisonul a trecut repede. Aşa cum Iliescu şi-a asumat un presupus trecut de muncă în slujba României, bla, bla, bla, Dinamo pozează istoric în continuatoarea unei mari tradiţii.

Marcel Popescu, preşedintele clubului sportiv, are nesimţirea să revendice zeci şi sute de medalii cîştigate de sportivii dinamovişti la 14 Olimpiade. Serios? Dar unde anume, la ce alte cluburi, în afară de Dinamo, Steaua & co puteau face sportivii români performanţă? La cluburile desfiinţate? Calculul lui Popescu e la fel de abject ca o luare de ostatici. Sportivii trebuiau să concureze undeva şi nu aveau de ales. Dinamo transformă o constrîngere în triumf. Palmaresul real al clubului trebuie măsurat în prelungirea răului. În formula de dominaţie şi corupţie prin care Borcea, Becali şi celelalte arătări fără de partid continuă o tradiţie nenorocită. La Mulţi Ani uitare, Dinamo!
T.R.U.
uite despre ce iti ziceam eu ....

A spunea...

nice lyrics :)

vyanna spunea...

thank you! :)
apreciez ca ai avut rabdare sa ajungi pana aici..