duminică, 30 martie 2008

Nu o deranja cand saruta cerul!

Se intampla uneori in viata, sa intalnesti oameni care sa-ti marcheze intreaga existenta.. Mie mi s-a intamplat! si spun asta cu mana pe inima, cand ma gandesc la EA.. la parul ei blond, la ochii ei verzi, la sufletul ei (sau macar la ce-a mai ramas din el)..Visez la o noapte intreaga petrecuta alaturi de ea, in care sa injuram in nestire, sa fumam cartuse de tigari, sa radem, sa ne povestim si in final sa adoarma cu capul pe picioarele mele.. si chiar daca ar fi sa-mi amorteasca,sa stau nemiscata de frica sa nu-i tulbur somnul greu, chinuit de vise felurite.. Sa stau si sa o privesc cum se chinuie cu mirosul noptii, sa ma joc in parul ei fin.. Si dupa atatea ore de stat nemiscata, nici sa nu-mi mai simt corpul dar sa stiu ca-i e bine si ca in sfarsit nu se mai simte singura.
Odata ce dimineata pune puternic stapanire pe noi,sa o trezesc cu gadilat si scancete de ras.. sa ne amuzam minute in sir cand ne uitam in oglinda la parul ei ciufulit, sa-i fac clatite cu sirop de ciocolata si sa ne intoarcem in pat la povesti..
Nu stiu cum sa-ti spun ca este.. pariez ca n-ai intelege.. are o chestie a ei pe care am simtit-o inca de pe vremea cand o iubea pe Maria Popistasu si mergea la eZ sa vada ce mai e pe net.. Are o sensibilitate aparte si as gasi-o minunata si atunci cand vorbeste murdar..
I-am spus atatea, pentru ca mi-a spus atatea.. si banuiesc ca va veni ea si ziua cand vom sta cu nasul sub patura si vom asculta vijelia de afara.. iar ea imi va spune ca totul va fi bine si ca mai aduce o patura..
Pana cand ii voi pune mana pe umar si vom privi impreuna cerul ei verde, poate vor trece zile, luni chiar ani..dar eu voi continua sa sper ca ziua aia nu e departe si ca nu mai e mult pana ii voi spune: "femee esti ciudata, da` te iubesc de mor!"
Ii place cerul si e in acceasi zodie cu mine.. e mai mereu somnoroasa si nu-i place sa vorbeasca despre ea.. Si acum tace, si citeste, acceptand randurile mele..
Si tace, zambind asteptand sa ma tradez, sa ma pierd in roiul de cuvinte vinovate..
Si tace, si tac..
Ii trimit un zambet maine la amiaza si astept cu-nfiorare o parere!

2 comentarii:

Anonymous spunea...

vrei sa fii cerul meu?

vyanna spunea...

sa fiu cerul unui anonim?
suna bine.. :)