luni, 29 decembrie 2008

tu chiar credeai ca s-a terminat?



Uite ce e.. am sperat nopti si zile intregi la clipa asta. Am sperat ca o sa ma trezesc intr-o dimineata si ma vei suna. Am sperat ca voi merge pe strada si intamplator, de nicaieri, vei aparea tu si regasirea va fi inevitabila. Am sperat ca tot tu vei fi acela care va tanji dupa mangaierile si zambetele mele. Si n-am sperat in zadar..
Pentru ca tu ai aparut intr-o oarecare zi. ba nu.. n-a fost o zi oarecare. a fost ZIUA! ziua in care impinsa de destin eu am decis sa plec mai departe de tine. Si am fost fericita cand tu m-ai cautat si eu am dat vina pe el, pe destin. Mi-am spus ca nu-ti pot vedea ochii in noaptea aia pentru ca sunt departe. Destinul a fost de partea mea atunci.. in sfarsit, destinul a tinut cu mine.
Dar tu ma cunosti.Si tu poti sa faci ce vrei cu mine.. Te vad ca pe un magician acum. Ma transformi cat ai clipi in Zana Zorilor sau intr-o brosca urata. Tu ma cunosti si faci ce vrei cu mine. Ca si acum, ca si mereu.
Dincolo de tot ce mi-am promis mie si celorlalti ma fortezi sa devin un om neserios. Un om care nu-si respecta promisiunile.
Stiai ca trebuie sa ne vedem in 10 ani.. stiai foarte bine asta. Ai incalcat si pactul nostru.Te-ai intors ca de fiecare data. Si stii ce ma ingrijoreaza de fapt si de drept?Ca totul arata ca un film pe care le-am vazut de prea multe ori si deja ii stiu replicile pe de rost. Pot sa pierd parti bune pe traseu ca oricum stiu cum incepe si cum se termina. Asta ma sperie cel mai tare..ca regasirea noastra e parca trasa la indigo si plecarea ta va fi probabil la fel.Nebuna sunt eu.. ca te primesc la infinit. Si n-am putina ambitie cat sa spun "Nu, pleaca!" si n-am curaj cat sa spun "Nu te mai iubesc!" si n-am nimic.. Tot ce e in mine te cheama acum si mereu. Te primeste dincolo de tot ce s-a intamplat, se intampla si stiu ca se va mai intampla. Te primeste asa cum esti tu.. chiar daca urlu si zbier si ma supar si te gonesc.. eu te iubesc..
Am spart lacatul geamantanului in care pusesem tot ce-am avut noi.Si mi-am luat de acolo mangaierile si saruturile tale. Mi-am luat noptile si dorintele. Mi-am luat iubirea inapoi.
Dar nu l-am lasat gol. Am pus suferintele pe care mi le-ai cauzat. Am pus noptile mele fara de somn. Am pus lacrimile si regretele mele. Dar nu l-am mai pastrat pentru ca nu vreau sa-l mai deschid vreodata. La ce bun?
Acum si de-ar fi sa mai pleci pisez tot ce-mi ramane, imi pisez si sufletul.. Raman goala si pe tine te omor!

13 comentarii:

aniika spunea...

mi e drag de el acum k l am si vazut....sper sa tina de data asta...stiu cat de mult ti e dor de el:):X:X:X...ink o poveste in cartea noastra:))"christina's memories"

vyanna spunea...

ahahahaha.. christina's memories!
tu nu esti prietena mea.. tu nu ma iubesti.. tu nu tii la mine!!!
bate-ma, scuipa-ma, fa-mi ce vrei.. si spune-mi.. TU NU TREBUIE SA FACI ASTA!!! Tine cu mine.. :(

Ăl fără nume... spunea...

:| nu trebuia să faci asta, nu acum cel putin!

îmi produc DejaVu-uri posturile astea ale tale...

Dan Gheorghe spunea...

toate cele bune in 2009!

josephine spunea...

nu... nu trebuia...


Tu ai fost primul vers
Propriul meu univers
Imi gaseam alinarea in tine
Dar ai vrut sa ma vezi
Doar in noptile reci
Doar cand tu ai nevoie de mine

Tu ai fost primul pas
Va fi greu sa te las
Astazi totul depinde de tine
Daca tie ti-e greu
Ce-as putea spune eu
Toate noptile-mi stau marturie

Inima mea e ca un hotel
Din cand in cand Te opresti la mine
M-am saturat vreau sa pleci din el
Vreau tot sau nimic de maine




nu... nu trebuia...

am jucat rolul asta. la un moment dat e o scena. in care el isi gaseste o alta mare iubire. si in care tu inca mai zambesti. apoi ei se indragostesc si tu ramai undeva intr-un plan secund. povestea capata alt sens. fara tine. nici macar la aplauzele de la sfarsit nu va mai tineti de mana!

vyanna spunea...

de ce mi-ai pus versurile alea? de ce? de ce? de ce?
si stiuuu ca nu trebuia.. dar altfel nu pot..

josephine spunea...

altfel nu vrei...

vyanna spunea...

sau asa..

justl spunea...

Mda, ma regasesc in cuvintele astea. Din pacate, sau din fericire. Nici eu nu mai stiu. Intr-o zi o sa spui atat " Nu mai simt nimic...pentru el. Sufletu-mi e gol de el. N-as mai putea sa-l iubesc vreodata, sa-i daruiesc inima si trupul meu". Trust me. I got this feelin` right nou...dupa 15 ani :)

p.s Sa ai un an misto, misto de tot!! XOXO

vyanna spunea...

dupa 15 ani? you must be kidding.. pai eu dupa cateva luni imi vine sa-mi scot sufletul si sa-l tai cu cutitul.. n-as rezista ani intregi.. sa fie clar!

justl spunea...

15 ani...adunati my twin!!!
De acum 15 a inceput totul :)
Si la cat de toanta sunt...am trecut peste multe, dupa 8 ani ne-am impacat...bla bla bla
Dar, am ajuns la concluzia ca...omu` e nebun!!!!

p.s POt sa te "bag" in YM?

vyanna spunea...

baga-ma unde vrei tu! :))
toata lumea e nbuna azi, nu stiai?

Ioana spunea...

Foarte bine spus. Ma regasesc in fiecare cuvant. Bravo pt scris si bafta in continuare!