sâmbătă, 6 decembrie 2008

Nu vrei tu oare sa fim prieteni?


Oare cat ai asteptat sa-ti scriu ceva?sau nu.. cat ai asteptat sa te regasesti in 5 cuvinte macar?cat ai asteptat sa dau un semn mic, mic de tot.. Cat ai asteptat pana sa reactionez la tooot ce mi-ai zis pana acum?Eu zic ca destul..
Si n-am sa te mai chinui... la ce bun? stiu foarte bine sentimentul asta.. cand te tine cineva asa, parca si departe, parca si aproape de inima lui.
Stii ceva? Esti un om minunat..atat de minunat ca nu vreau sa te ranesc, nu vreau sa fac lucruri de care sa-mi para rau mai tarziu.. nu vreau, nu vreau, nu vreau multe. Am mintea plina de asa NU. De ce? Pentru ca ma stii.. pentru ca vezi inauntrul meu ca intr-o oglinda, pentru ca nu pot.
Si probabil ca marile iubiri se leaga pe cararile Cismigiului.. dar nu mereu! de data asta mi-as dori sa se lege o prietenie de neuitat. stransa si frumoasa. Dar tu nu vrei.. tu esti incapatanat si egoist. tu esti nu-stiu-cum.
Gandeste-te numai ce frumos ar fi sa ne trezim intr-o dimineata, sa ne sunam, si-apoi sa plecam spre nicaieri. e asa frumos acolo.. sa colindam dealuri si vai. sa prindem fluturi si sa-i bagam in borcan. Si tie sa-ti fie mila si sa ma certi pana-am sa le dau drumu. Sa mancam din aceeasi farfurie ca doar tu esti mai grijuliu si-ai stiut sa-ti iei una. sa-adorm imbracata in camasa ta ce miroase a barbat. sa ma trezesti cu gadilat si-o cana de ceai. sa ma urechezi cand te mint ca te iubesc. sa-mi tii capul in bratele tale si sa te joci in parul meu.sa ne jucam adevar sau provocare si sa-mi dai porunci tampite. sa ne alergam..aaah si sa mori de ciuda ca nu ma prinzi.. stii doar ce zvapaiata sunt.sa-mi culegi flori. sa-mi faci de mancare. sa aruncam in rau ceasurile ca nimeni nu mai vrea sa stie cum trece timpul. sa ne zgaim la trecatori.
Si-apoi obositi sa ne intoarcem la Bucuresti. La orasul asta trist si gol. si tu sa-mi spui:
-Tu nu esti prietena mea..aaaah.. tu esti femeia mea, e clar?
Si eu sa rad, sa rad in hohote, sa ma tavalesc pe jos de ras..Iar tu sa te enervezi si sa pleci. Si sa nu ma mai cauti cu zilele. Si sa-ti plangi de mila pe la colturi..dar sa ai ambitie si sa nu ma mai cauti. Si sa te caut eu sa-ti spun ca-mi pare rau si sa ma ierti. Si-apoi sa vii intr-un suflet sa ma vezi.. ca te topesti daca nu.. si eu sa iau iarasi totul in gluma.
Stii ce? Nu vrei tu oare sa fim prieteni? cei mai buni prieteni..

17 comentarii:

Ăl fără nume... spunea...

Poate că ar vrea, dar nu poate...

vyanna spunea...

si-atunci? ce-i de facut?

Dan spunea...

sa va vedeti in 10 ani, ca in film... "jeux d'enfants"

vyanna spunea...

nu.. cea cu 10 ani e alta poveste. :)

josephine spunea...

vezi... sunt mai multe povesti :) cu totii avem mai multe povesti...

just..me spunea...

Prietenie sau amicitie? infratire sau apropiere? afectiune sau fraternizare? solicitudine sau doar bunavointa? poate chiar Dragoste?!
Le vreau pe toate, cine le are?

vyanna spunea...

nu le-ai gasit inca la tine acolo?

just..me spunea...

m-ai prins :)

vyanna spunea...

I knew it!
atunci e grav..stiai?

josephine spunea...

eu am revenit... tu pe cand...?!

just..me spunea...

that's why I told I was missing what I'm still missing ;)

vyanna spunea...

and you will always miss.. you all do that!

just..me spunea...

And you don't?

vyanna spunea...

nu prea.. eu m-am obisnuit sa-mi tarasc viata de pe-o zi pe alta. sa nu-mi mai fie dor, sa nu mai iubesc, sa nu mai simt! eu sunt puternica!

just..me spunea...

cu totii suntem! pana la proba contrarie..

vyanna spunea...

s-o crezi tu!

Claudel spunea...

cand inca mai auzi ultimul ceas tic-tac tic-tac tic-tac sa strangi in palma visul cel mai dulce sa-i dai culoare chiar din prima lui secunda.. sa simti acolo ...jos, acolo.. sus, prin tine, privirea lor umeda umbra, trezindu-te ca o tornada, lafel de dulce tremurand toata.