duminică, 28 decembrie 2008

first kiss..


Ca tot vorbiram mai jos de ale copilariei nu pot sa inchid capitolul asta asa, tam nesam, fara sa va duc iarasi acolo, in trecut sa-mi vedeti filmul primului sarut. :) pam pam!
Pai era vara.. era cald si bine, ca sa zic asa. Eram clasa a 6-a. Am iesit si eu la coltul strazii unde ne intalneam cu totii. Am jucat "fatza" pana foarteee tarziu. Am ramas eu si EL in final. Toata lumea stia cat de mult il plac. De fapt si el aflase de-nu-stiu-unde si ma tot necajea si nu ma prea baga in seama. Dar seara asta parca prevestea ceva.. Ma tot urmarise si vorbise cu mine mai mult ca niciodata. Cand m-am vazut singura cu el, incepusem sa-mi fac griji pentru ca EU NU STIAM SA SARUT!!!
L-am lasat sa ma conduca pana in fata portii si am asteptat cuminte sa vad ce are de gand. Se apropia tot mai mult de mine si eu ma dadeam inapoi. Cand a vazut ca situatia se complica oarecum ma prinde furios de obraji si incepe sa ma sarute intr-un mod salbatic si foarte scarbos. M-am speriat si rusinat deopotriva, dar m-am descurcat!
Am fugit cat m-au tinut picioarele si nu m-am oprit pana in casa. Stateam pe pat si-mi tremura corpul.Aveam un zambet larg si inima statea sa-mi sara din piept.
A doua zi am facut adunarea fetelor de pe toata strada si le-am povestit ce mi se intamplase. Eram un fel de Carrie Bradshaw a cartierului.
Am scris vreo 30 de pagini de jurnal despre seara asta si numele lui il trecusem pe toate caietele. Ma indragostisem pana peste urechi si eram cea mai tare acum pentru ca ma sarutasem inaintea tuturor prietenelor mele..
Dar Fat Frumosul meu imi daduse decat un sarut si-atat. A doua zi s-a prefacut ca nimic nu s-a intamplat. Si-apoi m-a mai sarutat de cateva ori, ferindu-se de ochii cunoscutilor.
Ei bine, cam asta a fost si cu primul sarut!
Am mai raspuns la o leapsa pe care o dau si eu mai departe spre Razjudec, Ambasadoarea, Ana, Josephine.

12 comentarii:

aniika spunea...

cum nu se putea mai bn...tin minte clipa cand mi ai pov ce fusese:))...ce nebunie era atunci...s acu tipu e un cacat cu ochi in fata ta

vyanna spunea...

eh.. nici chiar! :))
e si el un baiat ca toti ceilalti care mi-a oferit primul sarut si primii fluturi in stomac.. sau ma rog.. nu chiar primii! :))

Ambasadoarea spunea...

Eu nu-mi amintesc primul sarut:(( Cred ca n-am avut parte de el!

justl spunea...

Hahaha...e ceva intre noi, iti zic io!
Ca si mie mi s-a parut scarbos si apoi am fugit pana acasa si nu mi-a mai trebuit asa ceva 1 an :)))
Nice!

vyanna spunea...

@Ambasadoarea.. de undeva trebuie sa fi inceput si tu.. trebuie sa-ti amintesti..

@Justl.. we're twin sister like I said

vyanna spunea...

sisters* :D

Ăl fără nume... spunea...

Hmmm, mi-amintesc primul pupic, furat cu vicleşug mare în clasa I-a de la Cătălina, colega de clasă care mă ignora aparent... ce infantil, ce frumos... ce-am mai muncit un an să-l fur pe primul... si ce-i mai astepta, apoi, ea pe următorii...
Nu-mi amintesc însă primele sărutări, deşi îmi amintesc foarte bine persoana...
Din păcate n-am nici cel mai mic habar pe unde sunt aceste prime două iubiri din viaţa mea. :(
În schimb, pe cea de-a treia iubire, cea mai lungă de până acum, n-o voi uita vreodată... şi nici n-o s-o las să se piardă în mulţime.

vyanna spunea...

ce frumos.. :)
si uite asa ai raspuns si tu la leapsa..

aniika spunea...

eee....u stii mai bn kre a fost 1 meu sarut:))...io eram a 8 a atunci...s fusese cu radoi:))...tin minte k atunci avea pe el o geaca de a mea k era racoare dim s io dadusem din casa...doamne nu am spalat o o sapt k avea parfumul impregnat pe ea:))acu rad knd imi aduc aminte cat de prostovane eram....ce vremuri...hai sa mai fim odata copii

vyanna spunea...

haaaai!!!

Ăl fără nume... spunea...

Haaai!!!

Vă daţi seama cum arată opusul copiilor îmbrăcaţi în hainele părinţilor, scufundaţi în încălţările uriaşe?
:))

Nu prea ştiu cu ce se mănâncă leapşa... N-am mai jucat din copilărie... Am şters mult din comentariu... că ajungea "Amintiri din copilărie"... Poate într-un post viitor. Sunt sigur că am detalii pe care colega din clasa a V-a nu şi le aminteşte... ;))

Dindina spunea...

"aniika spunea...
eee....u stii mai bn kre a fost 1 meu sarut:))...io eram a 8 a atunci...s fusese cu radoi:))"

radoi radoi? adik mirel radoi? :D