sâmbătă, 31 mai 2008

zambesc..


mi te-am amintit in tricoul rosu, labartat si zambesc.. iti statea atat de bine cu el.. parca te vad si-acum! cum il asortai atat de bine la pantalonii aia inflorati, cilibii.. si bronzul tau.. a, sa nu mai vorbim de bronzul ala!
prostule, de ce n-ai ramas cu mine? ce cauti, ce cauti tu?
ah, prostule, prostule! uite, s-a dus totul,
dar nu, nu e vorba de noi
ci de demonii nostri
lua-ne-ar dracii..

Mi se pare ciudat ca-mi revii in ganduri doar acum, in momentele astea..Cand stau atarnata pe-un scaun cu mainile-mi tremurand, cu privirea-mi indreptata spre ea, cu venele gatului umflate, stand sa-mi plesneasca.. pentru ca tip! tip pentru ca e singura mea scapare.. nu ma pot elibera altfel..imi simt sufletul greu! stii si tu, cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste, cand trebuie sa iubesti nu esti iubit, cand esti singur nu poti sa scapi de singuratate, cand esti nefericit nu are sens sa o spui. Dar eu n-am nevoie de dragoste, as minti spunand asta!
Eu VREAU liniste, calm, tihna! Si-mi pare asa rau ca nu-ti pot spune ce-nseamna asta.. ca nu-ti pot destainui toamna de sticla.. dar lasa, inchipuie-ti cele mai hidoase intamplari..

si tu nu stii, prostule..
cladisem un castel cu giruete de discuri cu dylan doar pentru
TINE
pavasem autostrazi de cristal cu amprentele mele doar pentru
TINE

8 comentarii:

blondis spunea...

zambeste! pentru ca cel putin eu simt nevoie sa iti fur din cand in cand acel zambet sincer ...tu...ai gasit un mod frumos d a'ti expune gandurile...poate toti simtim la un moment dat o parte din ce ai scris tu aici...dar..exprimam altfel..sau nu stim cum...

vyanna spunea...

stiu scumpa mea! ce-ai tot zambi si tu ca mine..
desigur, sunt o harta a lumii pentru tine cand citesti aici..
hai mai bine sa zambim impreuna si sa ne plimbam de mana spre stele!

ana spunea...

frumos ce ai scris u acolo...si mi ar placea sa se afle si persoana cu tricoul rosu...acea istorie mai veche...sigur multe ar muri de invidie sa-ti afle povestea celui cu tricoul in special una:):P

vyanna spunea...

heh.. nici chiar! daca noi toti stim cine-i, ce rost mai are sa-i spunem numele? lasa, lasa povestile.. nu vreau si mai multe victime! :))

Anonymous spunea...

nu zambi....nu are rost....iti stim cu totii dantura...unii mai mult..k na...ai fost darnica:))))) si nu te mai lua tu de toata lumea...k tu de abia esti in stare sa treci bacul....si dai repede publicitatii povestea ta de dragoste-vb vine publicitatii...k oricum nu iti citeste nimeni asta-nimic interesant aici...mai bine puneai bancuri....dar de fapt...mai bine k te-ai pus pe tine...k esti si tu un....

Anonymous spunea...

abia e in stare sa treaca bacul? ooooh my god!!! iarta-l/iart-o Doamne ca nu stie ce zice.. pana una alta te afli pe-un teren minat.. asa ca ia-ti jucarile si pleaca la tine in cartier!

Anonymous spunea...

dak nici ea nu ia bac-ul tu ar fi trebuit sa fii la arte si meserii.LASA-NE

vyanna spunea...

STOP HERE, PLEASE!
acesta nu este un teritoriu pentru lupte si nu vreau sa formam tabere pro si contra.. In fond ce conteaza despre cine am scris?Ideea era sa apreciati esenta scrierii si NU sa cantariti defectele si calitatile persoanei X si Y.. regret ca am fost prost inteleasa.. si regret ca totul a luat o astfel de intorsatura..
V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa treceti cu vederea unele tensiuni ce au existat CANDVA intre mine si domnisoara..