joi, 1 iulie 2010

Buna, sunt fericita!

Hello everybody!!!
Pentru ca fetele in general sunt lazy asses si nu prea m-au bagat in seama la postul anterior si nu vor sa faca pic de sport dar asa stiu sa se plang ca "draga, nu mai stiu ce sa fac sa slabesc. nicio cura nu face fata" am decis sa abandonez ideea cu durere in suflet. Dar nu inainte de a le multumi Andrei, Anei, Claudiei, Madalinei si Mihaelei ca au avut initiativa si m-au sustinut.
Daca cumva, cineva, candva se razgandeste just e-mail me :)

Asa.. In alte ordine de idei vroiam sa va zic ca sunt fericitaaaaa si ca ma intorc sa scriu cat pot de des(daca se poate si in fiecare zi). I think I found my prince charming (blush) . Auuu, ce dracu e cu englezismele astea?!Nu stiu, nu stiu. Sunt entuziasmata!!!

Bucurati-va de piesa si de fericirea mea!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

chiar mi am dat silinta sa conving lume:)...pakt de proaste

Ciocolatika spunea...

E absolut superba piesa !

Anonim spunea...

minunata scriere...metoda d exprimare...complimente!!P.S.....''Dragostea nu va piri niciodata''...fiecre avem un ''testament''..un destin...stiu ce inseamna sa pierzii persoana care ereu ai crezut k este totu pt tn...si fara ea universu se va termina..!!ei bn...Dumnezeu are grija d fiecare in parte...trebuie credinta..nu disperati...cine va merita..va are...va asigur..!!pwp

Kali spunea...

Daca era din Bucuresti,as fi venit si eu..dar..de la Galati pana acolo este putin de mers:-l