luni, 18 ianuarie 2010

My lion!!! :D

fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 Quizzes - Fun Quiz

5 comentarii:

DeModaVeche spunea...

ah... era cat p'aci sa-ti zic "la multi ani" chiar de ziua ta!

coolboy spunea...

beautiful blog , can u =tell me where uu get this background images

clauss spunea...

buna...sunt eu "Ippocrate"...cate sentimente iti potzi imagina...pacat ca nu le potzi trai...sau cel putzin nu le potzi concepe ca facand parte din viata ta saraca, lipsita de adevar...eu sunt aici, te-am conoscut, si totusi nu ai vrut sa arati partea frumoasa, o tii ascunsa, departe de adevar.
Sa vorbim din carti e usor dar sa ne exprimam sentimentele e foarte greau, mai greu decat ai putut concepe!Nu te contrazice singura...nu ai nimic de oferit decat o falsa aparenta care te protejeaza....nu traiesti totul la intensitate maxima, asa cum declari! Daca la tine totu se rezuma la a trai printre perosoane necunoscute pentru a te face remarcata pentru ceeea ce nu esti...e o mare problema...v-a mai trece ceva timp pana cand o sa iti dai seama cine esti si ceea ce vrei defapt!

Atasamentul de o persoana nu inseamna sa iti arati controlul, nu puterea ta de convingere, nimic din ceea ce face parte din viata ta actuala.
Cel pe care il apreciezi e cel ce te completeaza, care te face sa simti ca traiesti, pentru care trebuie sa lupti sa depui sudoare!

-Nu toate vin servite...pentru ca atunci nu mai apreciem ceea ce ni se ofera si luam gata pregatit...e ca o mancare servita la cantina: toata lumea are parte de ceea ce tu servesti! Unde e placerea de a degusta placerile necunoscutului...cele care ne incita asa de mult si aici vb despre "noi" oamnenii!
Iubesc fiiecare lucru care te reprezinta pentru ca am vazut firea ta iubitoare si plina de pasiune...pacat ca ai pierdut-o printre lucruri marunte si trecatoare cum sunt placerile de o seara!
Urasc tot ceea ce ma inconjoara si e lipsit de valoare!In conceptia mea valoare este data de unicitate...de aceea te-am vrut doar pentru mine, vreau sa fii asa cum cred eu ca esti...unica in felul tau..iubitoare dar in acelasi timp si respingatoare...fi tu cea care hotaraste... nu mai lasa normalitatea sa faca parte din viata ta!pentru ca atunci nu esti deacat o parte din restul celor care nu au nimic de zis!Cuvinte frumoase am citit...si vreau sa cred ca asa esti si tu...!!!

clauss spunea...

e firea mea sa ma agatz de cele trecute....poate pentru ca asi fi putut face mai mult dar nu e cazu...tu esti...eu sunt...si vor mai trece multe....si mi-am indus eroarea de a iubi o persoana care nu exista....si nu dau 2 bani pe ce este de suprafata...imi face scarba....dar se pare ca asa se sfarseste tot ce e fara de capat!mi-am dorit o persoana cu care pot vb mai mult decat despre prezentul aproape inexistent...care de fapt e ceva de momentul trecutului care nu poate fi masurat .....doar in fapte!si cum suntem saraci in fapte si in declaratii....prezentul de azi maine e trecut....si ce rost daca nu ne-a maract in vre-un fel...si am vazut doar marginea plina de greturi si de neimpliniri...chiar asa ne limitam doar la ce vedem...fara sa vedem ca pe langa noi trec persoane din al coror comportament avem ceva de invatat...de bine, de rau...orice e binevenit...nu!?
chiar asa...neputinta sa ne indemne la lucruri regretabile....care nu ne definsec....care ne fac necinste...? ? ?Scriu acestea in speranta ca am vb cu persoana...care in viziunea mea...ar fi putut sa imi raspunda cu aceeasi ratiune...:|si nimic mai mult...un simplu....."eu-ul liric...inexistent!pentru persoanele care privesc doar exteriorul...ca doar asa vor fi inconjurate...de aer poluat nde cei din jur....bleahhhhhhhhh....acelasi nimic pana la infint

1321 spunea...

hey!

Where are you?!

We miss U!